Despre Art OutAsociația Art Out - Centru al artelor, culturii și educațieiAsociația Art Out este o organizație non-profit, non-guvernamentală și independentă, creată cu scopul promovării culturii și artei.
Acțiunile asociației vizează sectoarele formativ-educațional, social, cultural-științific, artistic, sportiv și de tineret.

Organizația are ca misiune susţinerea procesului de creaţie şi interpretare artistică prin organizarea de evenimente, prin acordarea de premii și burse și prin publicarea de cărți, periodice și materiale multimedia.
Asociația a dezvoltat de-a lungul celor aproape șase ani de existență două proiecte editoriale ajunse deja tradiție culturală: revistele Art Out și Teen Art Out, cărora li se adaugă numeroase ghiduri și ediții speciale.


Revista Art Out


Este o revistă de artă, arhitectură, patrimoniu şi restaurare.
Fondată în 2011, revista a evoluat prin colaborări cu specialiști din țară și din străinătate, devenind un nume important la nivel național.
În 6 ani de activitate, Art Out s-a remarcat ca un actor important pe scena presei, artei și culturii românești, fiind un promotor de evenimente remarcabile.

Revista Teen Art Out


Este o revistă dedicată tuturor celor cu spirit tânăr, interesați de nou: muzică și film, teatru și poezie, noi apariții editoriale, recenzii ale celor mai interesante evenimente sau ultimele tendințe în IT, dar și dezbateri pe teme de actualitate, toate își găsesc locul, răspunzând nevoilor publicului.
Proiecte Art Out


Din ianuarie 2011 și până în prezent, proiectul Art Out a adunat rezultate deosebite, oferind reale oportunități de formare personală și profesională pentru sute de voluntari Art Out din București, din țară și din străinătate. Pentru că Art Out reprezintă un proiect unic la nivel național.

Peste 160.000 de persoane au beneficiat până acum de informare corectă, materiale jurnalistice de calitate, cele mai bune recenzii, interviuri, eseuri, documentare, anchete și reportaje, având posibilitatea de a citi gratuit revista Art Out, publicație dedicată artelor, arhitecturii, patrimoniului și restaurării.

Peste 150.000 de persoane au beneficiat până acum de cele mai noi și interesante materiale jurnalistice, cu recenzii, interviuri, eseuri, documentare, anchete și reportaje, având posibilitatea de a citi gratuit revista Teen Art Out, publicație culturală dedicată tinerilor, pentru a-și urma visele și a avea puncte de plecare în dezvoltarea personală.

Zilnic, prin platformele de care dispunem (rețele sociale și blog), informăm peste 11.500 de persoane, aducând știri, analize, sinteze, interviuri, recenzii și recomandări din domeniile de interes general: artă, cultură, educație, societate, politică, economie, relații internaționale, evenimente, divertisment etc.

Oferim continuu oportunități de educație informală și nonformală, organizate atât în București, cât și în țară: cursuri, ateliere, workshopuri și traininguri pentru copii, tineri și adulți.
Acestea vizează domenii diverse: artă și istoria artei și a arhitecturii, comunicare și branding personal, leadership și dezvoltare personală, public speaking, scrierea și managementul proiectelor, organizare de evenimente etc.

Aducem arta și cultura mai aproape de public, promovând tinerii artiști, dialogul între generații și interacțiunea directă între public și reprezentanții scenei culturale contemporane.

De-a lungul timpului, Art Out a organizat:

- Expoziții de arte vizuale
- Concursuri de artă
- Concerte și party-uri
- Cursuri, ateliere, traininguri și workshopuri
- Conferințe și sesiuni de comunicări științifice
- Evenimente festive – premiere și Gala Art Out
- Evenimente caritabile.