Edițiile anterioare ale Galei Art Out

2016 - Ediția a III-a

A treia ediție a Galei Art Out a avut loc în cadrul Aula Magna a Universității București și s-a bucurat de un public numeros, de peste 550 de persoane. Evenimentul, prezentat de Diana Roman, actriță a Teatrului Nottara din București, a fost deschis de Excelența Sa D-nul Tajul Aman Mohammad, Ambasador Al Malaeziei în România. Retrospectiva Art Out s-a îmbinat cu momente de muzică clasică (în interpretarea artistului Niko Bella) și modernă (concertul trupei We Singing Colors), dans (tango) și teatru (momente susținute de actorii Teatrului Național Evreiesc). Publicul a putut interacționa direct cu artiștii și cu membrii echipei Art Out în cadrul cocktailului.


2015 - Ediția a II-a

Ediția a doua, găzduită la Teatrul Național București, a adus în atenția profesioniștilor și iubitorilor artei un program artistic centrat pe expresivitatea artelor spectacolului - muzică, teatru și oratorie. Evenimentul a debutat pentru cei peste 250 de invitați cu un recital de muzică de operă susținut de solista Raluca Elena Burlan, continuând cu un performance susținut de Natalia Pancec, prim-violonistă în cadrul Filarmonicii Naționale George Enescu, în colaborare cu Daniela Bălan, artist vizual. Actori Teatrul Național Evreiesc a încântat publicul cu fragmente din piesa de teatru “Mazl Tov and Justice For All”, pentru a încheia seara într-o notă plină de umor. Evenimentul a fost urmat de un cocktail în acorduri de caffe-concert ale violonistei Natalia Pancec, secondat de momente de networking și sesiune de fotografii.
2014 - Ediția I

Prima ediție a Galei Art Out, care s-a desfășurat la Fratelli Expresso Lounge, a fost prima mare ocazie a publicului de a cunoaște echipa Art Out și de a îi împărtăși valorile. La eveniment au luat cuvântul personalitaţi marcante ale culturii româneşti precum: Liliana Pagu (Preşedinta Asociaţiei Femeilor din România), Augustin Ioan (arhitect, profesor universitar), Virgil Niţulescu (director al Muzeului Țăranului Român), Daniel Spânu (arheolog), Pavel Șușară (critic şi istoric de artă).

Impresii

"Un singur cuvânt descrie cel mai bine Gala ArtOut 2016: diversitate. Diversitate a evenimentelor, a artelor, a publicului și a gândurilor noastre la finalul acestei deja de neuitat zile de martie."

- Marius Dincă, fotograf


"A fost un eveniment într-adevăr multicultural, de promovare a valorilor cultural- artistice prezente în România. Gala Art Out de anul acesta a adunat elitele din spectrul artei și culturii și le-a prezentat pe scena lumii acestora."

- Gabriela Geană, specialist în comunicare


"A fost un moment important, un land-mark pentru tot ceea ce înseamnă Art Out, graţie muncii şi eforturilor dedicate a tuturor celor din spatele numelui. Mă bucur enorm că fac parte din comunitate, că am participat cu idei si articole si o voi mai face. A fost superb,de toate pentru toată lumea."

- Alexandru Cristea, arhitect


"Pot spune că în acele câteva ore mi-am lăsat problemele acasă și m-am lăsat dusă de val prin toate numerele artistice pregătite de organizatori."

- Cristina Găvan, economist


"Gala Art Out este un eveniment care denotă pasiunea pentru tot ceea ce este frumos, munca și dedicația tinerilor din echipa redacției. Momentele artistice au demonstrat talentul pentru artă, teatru și muzică a artiștilor români, iar organizarea evenimentului nu a lăsat de dorit. Prin aceste momente ni se reamintește faptul că trebuie să păstrăm cultura și talentul, într-o societate a mondenităților și a stagnării mentale. Gala Art Out a fost un eveniment plăcut și inspirațional din toate punctele de vedere: vizual, auditiv și cultural."

- Bianca Drăghici, specialist în management


"Ne-am bucurat foarte mult să participam la Gala Art Out, mediul intercultural in care am intrat ne-a sporit cunoștințele și ne-a făcut curioși să descoperim mai multe. Organizarea a fost minunată, gazdele primitoare și spectacolul foarte interesant. Vă mulțumim pentru invitație și mai venim cu drag și alta dată."

- Beatrice Manolache, specialist în comunicare


"Gala din acest an s-a remarcat printr-o vastă diversitate culturală și artistică, lucru pe care l-am apreciat enorm. Observ, ca de la an la an, cum aceasta reușește să "conecteze" din ce in ce mai multț "senzori" culturali și artistici prin intermediul unor oameni sensibili la tot ce este frumos."

- Sebastian Guță, arhitect, asistent universitar


"Gala Art Out, eveniment care a avut loc pe data de 19 martie 2016, a reprezentat punctul de unire al tuturor tipurilor de artă. După 5 ani de existență a revistei, aceasta îi aduce pe scenă pe majoritatea creatorilor de frumos, într-o lume care cu greu poate fi uitată. În Aula Magna a Facultății de Drept, am fost purtat într-o simfonie a genurilor artistice, care vine în întâmpinarea ideii de calitate. Gala Art Out a reprezentat o definiție a artei, dar nu una în cuvinte, ci în imagini, deoarece arta este imagine. Gustând din toate genurile artistice, am putut să simt cât de mult poate învăța un om într-un timp atât de scurt: muzică, dans, prezentare de modă și teatru, o imagine bazată pe dialog și în acord cu viziunea, misiunea și obiectivele revistei Art Out. Felul în care programul evenimentului s-a succedat a fost unul bine gândit, ce demonstrează o temeinică organizare și empatie față de reacțiile publicului în diferite momente ale evenimentului. Art Out reprezintă o călătorie din care cu greu îți mai dorești să pleci, o explorare completă a artei, care după 5 ani aduce în atenția publicului un spectacol menit să rămână prezent pentru totdeauna în sufletul publicului.

- Andrei Papadache, profesor de istorie